joi, 5 aprilie 2012

Samsung si RIT parteneri in cablari structurate

Producatorul sud corean Samsung si RiT Technologies au smenat un acord strategic in solutii de management si cablari structurate cu produse marca RiT.

Cablari structurate la stardarde inalte

RiT are acroduri strategice pentru cablari structurate si cu ADC Krone, Belden CDT, Brand-Rex, Connectix , companii de renume mondial in domeniul productiei de componente de retea si cablari structurate.

RiT furnizeaza solutii inteligente pentru infrastructuri si proiecte de cablari structurate pentru mari operatori telecom si se focuseaza in special pe planificare eficienta, implementare si control operational.


Notiunea de cablari structurate presupunea o infrastructura cu numar preformat si mic de elemente ( de aici denumirea cablari structurate) numite subsisteme. Standardele de cablare structurate cer ca toti cei opt conductori Cat5/5e/6 care se gasesc intr-un cablu sa fie conectati, si sa se evite tentatia de a folosi acelasi cablu atat petru voce cat si pentru date.  Sistemele de telefonie IP, pot totusi, sa combine cablul telefonic si cablul de calculator in acelasi cablu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu